Ilknur Pintilie a devenit mămică

1882
1

Ilknur Pintilie, vedeta Știrilor Pro Tv Constanța, a născut sâmbătă, o superbă fetiță de 3,160 de kg și 50 de cm. Anais, așa cum au numit-o părinții ei, a fost adusă pe lume prin cezariană. "Ceea ce simt este extraordinar", a mărturisit Ilknur, "este un copil foarte mâncăcios, vesel și până acum a dormit fără probleme", a mai povestit corespondentul Știrilor Pro Tv. "Nu mi-am imaginat niciodată că mă voi descurca atât de bine cu primul meu copil. Din prima clipă în care am început să o îngrijesc am avut impresia că le stiu dintotdeauna pe toate. Mama mea mă ajută și a rămas foarte surprinsă, probabil că își imagina că voi fi stângace", a continuat Ilknur.
Anais își va petrece primii ani din viață într-o cameră decorată cu personaje din desene animate, pe care Ilknur a pregătit-o încă de când era în luna a cincea de sarcină. "Ne-am pregătit cu tot ce trebuie", povestește mămica, amuzată, "mai aveam puțin și-i cumpăram lucruri și pentru majorat".
Anul acesta, pe 1 mai, Ilknur, însărcinată în patru luni, a avut parte de un incident care ar fi putut
să-i pună în pericol evoluția sarcinii. În timp ce se afla la o filmare, în direct, pe plaja de la Vama Veche, știrista de la ProTv a fost agresată și trantită la pământ de un individ care ulterior a reușit să fugă. Ilknur a fost transportată de urgență la spital, unde medici i-au dat asigurări că bebelușul ei nu a pățit nimic, iar inima acestuia bate normal.
"Cred ca oricine s-ar fi speriat, indiferent dacă era bărbat sau femeie, dacă era însărcinată sau nu. N-am știut ce se-ntâmplă, eram concentrată asupra a ceea ce urma să fac și, violent, a venit persoana aceea, m-a împins, am căzut brusc. Evident, nu mai puteam continua transmisiunea și a fost un haos în jurul meu. Lumea a început să țipe, a început să se agite și, evident, m-am speriat", a descris jurnalista, momentele prin care a trecut atunci.



Comentează știrea

Constanteanu
20 septembrie 2011
sa nu mai denigreze litoralulul romanesc!

Sa nu mai denigreze litoralul romanesc! Ar trebui sa-i fie rusine la cit rau a facut turismului constantean de-a lungul timpului!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Ianuarie 2011
Stire din Sănătate : Bebeluși aduși pe lume sub hipnoză
Pagina a fost generata in 0.2043 secunde