Adrian Cristea a ales: "Mă văd doar alături de Bianca Drăgușanu"

286
Adrian Cristea a ales:
Chiar dacă s-a despărțit de Bianca Drăgușanu și a avut o aventură amoroasă cu Tania Budi, Adrian Cristea nu o poate uita pe fosta asistentă tv.


Fotbalistul a ținut să precizeze, într-un interviu la postul Acasă tv, că nu Tania Budi a fost motivul pentru care relația cu roșcata s-a terminat. Dacă pe Bianca o mai iubește și se mai întâlnește, cu Tania a încheiat toate socotelile.

"Nu Tania a fost motivul despărțirii mele de Bianca. Cu Tania nu a fost vorba despre iubire. A fost ceva normal, fără nicio obligație din partea nimănui. Abia ieșisem dintr-o relație și nu au fost sentimente între noi doi. Mai am sentimente față de Bianca. După trei ani de relație frumoasă, este absolut normal. Cu Bianca vorbesc des și ne vedem când avem timp. Ne spunem că ne este dor unuia de celălalt. Cu Tania nu mai păstrez niciun fel de relație, nici măcar nu ne mai vorbim. S-a încheiat totul când a intrat în această dispută", a spus Adrian Cristea.

Nici Bianca nu l-a uitat pe Prinț și pare că îi mai acordă o șansă: "Adrian trebuie să lupte mai mult pentru mine. Să mă facă să am încredere în el din nou. Adi a fost iubirea vieții mele. I-am fost devotată și fidelă. Acum vreau să-mi dea dovadă de maturitate. Avem multe lucruri de clarificat între noi doi". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Septembrie 2012
Stire din Monden : Cum a cucerit-o Adrian Cristea pe Tania Budi
Pagina a fost generata in 0.2676 secunde