Adrian Cristea a uitat-o pe Bianca și încearcă să-și refacă viața cu fosta soție

275
Fotbalistul Adrian Cristea, supranumit "Prințul", a dat-o uitării pe fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu. Acum, el încearcă să-și refacă viața alături de cea care i-a dăruit o fetiță pe nume Rania, și anume Denisa Nechifor. Aceasta a vorbit pentru ziarul Ring despre recenta vizită pe care i-a făcut-o, îm-preună cu Rania, lui Adrian Cristea, la Liege, în Belgia, unde fotbalistul se află acum. Se pare că Denisa și Cristea încearcă să-și re-facă familia, dat fiind că urmează o nouă vizită a blondei în Belgia, de data aceasta mai lungă. 


"A fost frumos, acum m-am întors. Totul este ok acolo, o să merg împreună cu Rania pentru o perioadă mai lungă acolo. Cât, nu știu exact. Depinde de mai multe și nu anticipez", a declarat Denisa Nechifor.

Mai mult, se pare că Denisa este trup și suflet alături de fostul său soț. Un alt semn de apropiere între cei doi este faptul că aceasta se ocupă de fabrica de mobilă care îi aparține fotbalistului.

"Este vorba despre un magazin cu mobilă de lux care se va deschide pe Dorobanți. Rania s-a întors cu mine. Încă nu știu dacă o să o dau la grădiniță în Belgia. Nu știu dacă o să fim din nou un cuplu, totul este posibil. Dumnezeu știe însă cel mai bine viitorul", a explicat Denisa Nechifor.

Amintim că cei doi au fost logodiți la preot, însă nu au mai apucat să facă și cununia civilă pentru că Adrian a luat-o pe căi greșite. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Februarie 2013
Stire din Monden : Adrian Cristea se simte singur
Pagina a fost generata in 0.2998 secunde