Adrian Țuțu a avut nevoie de perfuzii înaintea finalei "Românii au talent"

558
Adrian Țuțu a avut nevoie de perfuzii înaintea finalei
Toți ocupanții podiumu-lui show-ului "Românii au talent" au resimțit dureri la stomac înaintea finalei. În plus, Narcis Ianău re-clamă că nu a fost lăsat să cânte ce melodie și-ar fi dorit.
Prezent zilele trecute în studiourile TV Bacău, în emisiunea "Deșteptarea de Seară", Ianău nu s-a ferit să dezvăluie faptul că prestația sa din finala concursului a fost in-fluențată de producătorii show-ului, care i-au inter-zis să cânte în spectacol melodia aleasă de el.
"Înainte de a intra pe scenă, în finală, mi-a fost foarte rău. Am simțit o durere de stomac acută și chiar am vomat. În timp ce cântam nu auzeam aproa-pe deloc fondul muzical. La final am fost foarte nervos, am știut că nu am cântat bine. Ceva s-a întâmplat. Nici acum nu știu de ce", a spus Narcis, citat de ziarul băcăuan Deșteptarea.
Narcis a mai declarat că înainte de finală au avut dureri de stomac și ceilalți doi laureați ai concursului, Valentin Dinu și câș-tigătorul Adrian Țuțu. Acesta din urmă chiar a avut nevoie de perfuzii. "Aici s-a întâmplat ceva ciudat: Țutu a fost dus la dispensarul din incintă, însă medicii de acolo nu l-au tratat până ce nu a sosit un reporter cu o ca-meră de luat vederi", a declarat la rândul său Bogdan Angheluță, vărul lui Narcis, care a stat tot timpul alături de el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Stire din Monden : Ce vedete vin de 1 Mai pe litoral
Pagina a fost generata in 1.7191 secunde