De ce se tem femeile în timp ce fac sex

976
De ce se tem femeile în timp ce fac sex - 0d22a779b6cad93910daa4eb23fe56f8.jpg
Gândurile care le îngrijorează pe femei apar foarte rar la sexul puternic. Femeile sunt maestre în a complica lucrurile, în a le analiza, drept pentru care se pierd de multe ori în gândurile lor în timp ce bărbații pur și simplu rezolvă problema fără a se gândi prea mult la ea.
Hai să vedem care sunt cele mai mari preocupări ale femeilor...
l Dacă nu îi mai place de corpul meu? Fetelor, partenerii voștri sunt mult mai deranjați de faptul că nu sunteți relaxate în timpul actului sexual din cauza încrederii scăzute în sine decât de silueta voastră mai puțin perfectă.
l Frica de a nu rămâne însărcinată și de a contracta o boală cu transmitere sexuala este una dintre cele mai comune temeri printre femei. Prezervativul are o eficiență de 98% în prevenirea concepției și infectarea cu boli sexuale.
l Sunt îngrijorată că nu va vrea să își pună prezervativ. Este adevărat că bărbații preferă să nu poarte prezervativ în timpul actului sexual. Femeile sunt adesea tăcute înainte de actul sexual, chiar dacă sunt îngrijorate să nu rămână însărcinate sau să ia o boală cu transmitere sexuală dacă el nu folosește prezervativ.
l Nu termin în timpul actului sexual. Orgasmul feminin este un mare mister. Unele femei ajung la orgasm în timpul actului sexual, dar multe nu au avut niciodată parte de o astfel de experiență în timpul penetrării..
l Actul sexual trebuie sa fie uimitor! Dar nu este, nu-i așa? Actul sexual este mai mult decât "înăuntru și în afară" și dacă asta e ceea ce faci, nu poate fi mai bun decât atât. Dacă nu există sărutări, îmbrățișări, mișcări rapide și încete, atingeri, oftaturi și multă pasiune în timpul actului sexual, atunci nu are cum să fie uimitor. (Un articol sexgen.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Stire din Monden : Ce vedete vin de 1 Mai pe litoral
Pagina a fost generata in 1.9251 secunde