Adriana Bahmuțeanu s-a mutat iar în casă nouă

502
Adriana Bahmuțeanu  s-a mutat iar în casă nouă - adrianabahmuteanumuzica-1349992678.jpg
Vedeta stă acum într-o vilă cu patru camere din centrul Capitalei, scrie click.ro. 


După ce la începutul lunii august a plecat de-acasă din cauza si-tuației tensionate dintre ea și Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a stat mai întâi la niște prieteni din județul Giurgiu, apoi și-a închiriat o vilă în Pantelimon. Dar vedeta o duce din ce în ce mai bine, mai ales de când are emisiunea de la Antena 2, așa că zilele trecute s-a mutat într-o altă locuință, în centrul Capitalei.

Noua locuință a vedetei are patru camere, o bucătărie imensă și două băi. Cartierul în care se află vila îi este cunoscut Adrianei, care a mai locuit în această zonă și în adolescență. În plus, în vecinătate se află și casa uneia dintre cele mai bune prietene, Nicoleta, soția lui Romică Țociu. "Abia aștept să-mi beau cafeaua cu Nicoleta, așa cum făceam pe vremuri."

Împreună cu Adriana și cu cei doi copii pe care îi are cu Prigoană, Maximus (5 ani) și Eduard (2 ani), în noua casă mai locuiesc mama și sora ei. Tatăl vedetei vine doar în vizită, ca să-și vadă nepoții și să ajute la diverse treburi în casă, iar menajera angajată de Adriana stă în vilă doar câteva ore pe zi, când are treabă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.2915 secunde