Nicoleta Luciu nu divorțează!

420
Nicoleta Luciu nu divorțează! - nicoletaluciumare-1349958558.jpg
Nicoleta Luciu a anunțat că nu are de gând să divorțeze, în ciuda speculațiilor apărute în presă, în aceste zile, conform cărora soțul ei ar avea o relație cu Kinga Sebestyen. 


"Am construit o familie bazată pe dragoste și respect și niciun fotograf nu ne va distruge relația. Suntem o familie și așa vom rămâne", a spus Nicoleta Luciu.

La rândul lui, omul de afaceri Zsolt Csergo dezminte categoric așa-zis-ul "amantlâc" dintre el și antrenoarea de fitness, precizând că își iubește soția mai mult decât orice pe lume.

"Faptul că niște paparazzi încearcă să transforme o relație de afaceri într-un amantlâc e trist. Îmi iubesc nevasta și voi face tot ce tre-uie să țin unită familia, în dragoste și respect, ca până acum", a declarat Zsolt Csergo pentru click.

Tatăl Nicoletei s-a îmbătat după ce a văzut filmulețul

După apariția pozelor în revista ciao cu Zsolt Csergo alături de Kinga, amanta pe care a distrat-o pe yahtul său în Croația, apoi a fost la un pas să îi sucească gâtul, într-un acces de furie, reacțiile apropriaților cuplului au fost dintre cele mai diferite.

Contactat telefonic de reporterii cancan tv, Ion Luciu, tatăl Nicoletei a dat un răspuns haluci-nant cu privire la soarta căsniciei fiicei sale.

Din vocea acestuia se citea clar faptul că bărbatul consumase o cantitate considerabilă de băuturi alcoolice, iar concluzia lui a fost că nu prea îl interesează de Nicoleta și că acesta poate să pățească absolut orice de la Zsolt.

"Nu cred că este înșelată, dacă era să o înșele, o înșela demult. Ăsta este papagalul care nu iese la iveală. Întotdeauna se împacă unul cu altul. Eu mă înțeleg bine cu ginerele, nu l-am jignit, nu m-a jignit niciodată. O înșeală el sau poate îl înșeală ea. Nicoleta poate să sufere, cu dragoste s-au luat, cu dragoste să se despartă. Dacă o bate, treaba lor, poate să o bage și în pământ...", a declarat tatăl Nicoletei Luciu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2156 secunde