Află ce simte pentru tine, după cum face sex

482
Află ce simte pentru tine, după cum face sex - c39a4e269d9c1ed44b4a53c94a95b52b.jpg
Sunteți împreună și ați făcut sex, dar nu vă cunoașteți atât de bine și încă îți pui întrebări cu privire la sentimentele lui pentru tine. Fii atentă la modul în care face amor și vei afla și ce simte.
1. Face sex sălbatic: îi place să te ia pe sus, să fie pasional și să te domine cu totul. În timpul sexului, își plimbă mâinile pe trupul tău cu repeziciune, te strânge în brațe, te sărută și te penetrează cât mai profund.
Interpretare: dacă își permite să fie atât de sălbatic cu tine, înseamnă că i-ai câștigat încrederea. Ați ajuns la un nivel de intimitate în care el își permite să se poarte natural în pat, fără rețineri. Dacă tu îi răspunzi cu la fel de multă pasiune, sigur crede că ești femeia visurilor lui. Vă unesc sentimente foarte puternice.
2. Face sex direct, fără romantism: este genul de tip care îți zice că vrea să faceți sex când ajungeți acasă. În pat îți spune pur și simplu ce vrea și te învață cum să-i provoci plăcere, iar mai apoi vrea să afle ce îți dorești tu. Comunică foarte deschis, dar, din păcate, este lipsit de romantism.
Interpretare: el consideră că aveți o relație stabilă, așa că nu mai simte nevoia să te cucerească cu gesturi drăguțe. Își permite să fie direct cu tine și să nu se mai poarte cu mănuși, fiind convins că nu există riscul să te piardă. Ai putea să-i dai de înțeles că încă nu e cazul să se culce pe-o ureche.
3. Face sex ținând mereu socoteala lucrurilor: este genul de bărbat care face sex oral doar dacă i-ai făcut și tu lui și care ține evidența frecvenței cu care faceți sex. Prin toate calculele lui transformă sexul într-o obligație pentru tine.
Interpretare: acest bărbat este mai îndrăgostit de sex decât de tine. Pentru el contează cantitatea plăcerii fizice, deci mai puțin contactul cu tine și tot ce presupune el. Dacă ține morțis să-i faci sex oral doar pentru că ți-a făcut și el ție, înseamnă că în realitate își urmărește interesul și va rămâne în relația cu tine atâta timp cât simte că are ceva de câștigat. Din păcate, nu-l leagă sentimente profunde de tine.

Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3503 secunde