Femeile vor bărbați inteligenți, independenți, tandri și cu bani!

334
Conform unui studiu realizat de GfK Austria, femeile își doresc bărbați adevărați, iar bărbații ăși doresc femei blânde și atractive. Cu toate acestea ambele sexe au mărturisit că au nevoie de mai mult sprijin emoțional din partea partenerilor.
Studiul a fost realizat telefonic pe un eșantion reprezentativ de 500 de bărbați și femei austrieci, în luna martie 2011, potrivit mediafax.ro.
Aproape toți bărbații doresc ca femeile lor să fie, mai presus de toate, sensibile și să dea dovadă de înțelegere, să fie afectuoase și loiale, dar și inteligente (98% în fiecare caz). În plus, aproape la fel de mulți bărbați își doresc, de asemenea, ca femeile lor să fie atractive (95%) și să fie capabile să gătească bine (93%). Comparativ, este mai puțin important pentru bărbați ca femeile să fie de succes (84%), să fie înstărite (72%), independente (86%) și să meargă la serviciu (80%) - chiar dacă se observă că majoritatea bărbaților consideră și acest lucru ca un aspect de dorit care face parte din a fi femeie azi.

Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5377 secunde