Albumul compus de Jay-Z și Kanye West va fi lansat oficial pe 1 august, în format digital

547
Albumul compus de Jay-Z și Kanye West va fi lansat oficial pe 1 august, în format digital - kanyejayz-1311087192.jpg

Rapperii americani Jay-Z și Kanye West au anunțat, luni, că albumul lor "Watch the Throne" va fi lansat pe 1 august în format digital și pe 5 august pe suporturi fizice.

Cei doi muzicieni americani, care sunt acompaniați pe acest album de alte nume mari, precum Beyonce Knowles și Bruno Mars, au anunțat că discul "Watch the Throne" poate fi achiziționat și în regim de precomandă, informează contactmusic.com.

Riccardo Tisci, directorul de creație al casei Givenchy, a realizat coperta albumului.

Rapperul și producătorul american Kanye West, în vârstă de 33 de ani, a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câștigător a trei premii Grammy.

Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, soțul cântăreței Beyonce, s-a clasat pe locul al doilea în topul celor mai bogați artiști hip-hop din lume, potrivit revistei Forbes, cu o avere estimată, în 2010, la peste 450 de milioane de dolari. Jay-Z a vândut peste 40 de milioane de discuri pe plan mondial și a fost recompensat cu 10 premii Grammy.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5308 secunde