Alex Velea: "M-au făcut drogat, retardat, analfabet"

626
Alex Velea:
Alex Velea și-a exprimat părerea despre încercările repetate ale jurnaliștilor de a intra fără rețineri în viața lui privată.

Sătul până peste cap de toate zvonurile apărute în presă referitoare la viața lui personală, artistul le-a răspuns jurnaliștilor, într-un interviu acordat reporterului UTV, Mihaela Cozmolici.

Mai relaxat ca oricând, artistul a mărturisit: "Noi, artiștii, trebuie să ne asumăm treaba asta. De multe ori, se inventează multe treburi, multe mizerii. Pe mine nu mă deranjează, eu sunt bărbat, fac treaba asta de multă vreme. Numai că sunt oameni în jurul meu care sunt afectați și mă refer aici la mama, la tata, la persoane foarte dragi mie, cărora eu nu trebuie să le explic că eu nu sunt așa, dar pe care le doare treaba asta".

"Au scris unele chestii foarte urâte și răutăcioase, au încercat să mă facă în toate felurile, să mă blameze, știm foarte bine de ce. Când o să vină momentul să vorbesc despre viața mea intimă, viața mea personală, o să vă dau detaliile pe care vreau eu să vi le dau, nu sunt obligat să fac treaba asta. Eu sunt aici în calitate de artist, că sunt cântăreț, nu că sunt amant, soț sau mai știu eu ce vreți voi. M-au făcut în toate felurile: drogat, retardat, analfabet", a mai spus Velea, citat de showbiz.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7787 secunde