Alexandra Stan a eclipsat-o pe Shakira la un eveniment muzical

1996
Alexandra Stan a eclipsat-o pe Shakira la un eveniment muzical - alexandrabun01e65ab64907-1323696367.jpg
Alexandra Stan a făcut furori la sfârșitul acestei săptămâni, la un festival de muzică din Spania. Cântăreața româncă și-a făcut apariția îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy, atrăgând valuri de admiratori. Prin vestimentația ei, artista a eclipsat-o pe faimoasa Shakira, care a venit îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri și un maiou de dantelă.

Frumoasa Alexandra Stan a reușit să le ia ochii celor prezenți la Festivalul "40 Principales Awards", din Spania. Artista noastră i-a lăsat pe spanioli cu gura căscată când și-a făcut apariția îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți, din jeans, pe care avea imprimat steagul Americii, o bustieră exterm de sexy și încălțată cu o pereche de botine super înalte. În a doua parte a serii, frumoasa blondă s-a schimbat într-o rochie scurtă, cu umerii căzuți, bătută cu paiete aurii.

Alexandra a făcut astfel furori pe covorul roșu, luându-i fața Shakirei, care s-a prezentat la eveniment îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, mulați, și un maiou din dantelă, ținută care nu îi punea deloc silueta în evidență.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Octombrie 2011
Stire din Monden : Shakira se lasă de muzică?
Pagina a fost generata in 0.3145 secunde