Alexandra Stan, acuzată: "În timp ce Marcel conducea, i-a dat un picior în gură…"

283
1
Alexandra Stan, acuzată:
Răsturnare de situație în conflictul dintre Alexandra Stan și Marcel Prodan. Un apropiat al celor doi a povestit, pentru Click!, că în ziua în care a fost agresată de impresar, Alexandra a sărit prima la bătaie. Astfel s-ar explica și de ce vedeta nu a făcut plângere pentru agresiune, ci doar pentru șantaj.

Imaginea Alexandrei Stan cu fața tumefiată a impresionat întreaga opinie publică. Marcel Prodan (34 de ani), supranumit de presă "impresarul bătăuș", a fost pus la colț și condamnat pentru violența sa. La două luni de la incident, un apropiat al celor doi face dezvăluiri uluitoare, care o pun pe Alexandra Stan într-o cu totul altă lumină.

Persoana care s-a aflat în preajma celor doi când aceștia încă formau un cuplu a po-vestit, pentru Click!, despre tensiunile dintre Alexandra și Marcel.

"Aveau certuri aprin-se de luni de zile. În ziua respectivă, s-au certat ca de obicei, doar că lucrurile au scăpat de sub control. Alexandra este impulsivă, are reacții necontrolate. În acea zi, ea a pornit bătaia. Ea a dat prima în el", a povestit bărbatul, care îi cunoaște bine pe cei doi. Iritat de reacția iubitei sale, dar și de durerea resimțită în urma loviturii, Prodan nu s-a putut stăpâni și a ripostat, lovind-o și el pe blondă.

După acest schimb de lovituri, impresarul a luat-o pe iubita lui în mașină cu intenția de a o duce acasă la părinții ei. În mașină, spiritele s-au dezlănțuit din nou.

"Alexandra a căutat scandal. În timp ce Marcel conducea, i-a dat un picior în gură, apoi a tras de volan ca să facă accident. Voia cu orice preț să îl bage la belele. La un moment dat, a vrut să sară din mașină din mers, dar erau ușile blocate", a mai spus aceeași sursă. Contactat de Click!, Marcel Prodan nu a vrut să comenteze aceste informații și a transmis că încearcă să-și reia cursul firesc al vieții, scrie click.ro.

Comentează știrea

admirator
22 august 2013
de la inceput

au fost declaratii care aratau ca si Marcel a fost agresat... dar voi... si restul mass-mediei... mde!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9574 secunde