Alexandra Stan: "Am depus o plângere penală. Și nu am de gând să o retrag"

169
2
Alexandra Stan:
Sătulă de tot felul de zvonuri și speculații care au umplut zile în șir paginile presei mondene după scandalul cu managerul ei, Marcel Prodan, constăn-țeanca Alexandra Stan a simțit nevoia să clarifice câteva aspecte referitoare la tot ce s-a întâmplat.

Astfel, artista a ținut să precizeze clar că bătaia primită de la fostul său manager nu a rămas fără ecou, fapt pentru care, deși mulți au negat că ar fi adevărat, incidentul se află pe masa organelor de anchetă: "Am depus o plângere penală. Și nu am de gând să o retrag", a explicat Alexandra Stan. Mai mult, vedeta se arată nemulțumită de faptul că pe unele site-uri și rețele de socializare se fac declarații false, în numele ei: "Vă asigur că nu sunt ale mele. De altfel, eu nu am o pagină de Facebook pe care să postez ultimele noutăți. Și nici nu fac afirmații calomnioase pe seama nimănui, indiferent că este vorba de spațiul virtual, de ziare și de reviste, din țară sau din străinătate. De aceea, atunci când aveți nevoie de o noutate sau de o clarificare, vă rog să mă contactați." Solista a vorbit și despre faptul că mulți spun că este plină de fițe și nu mai merge la evenimentele la care își confirmă apariția: "Multe articole au vehiculat participarea mea la anumite concerte. Cine să angajeze asemenea participări și cine să mă reprezinte câtă vreme relația mea cu fostul meu manager a devenit dosar de cercetare a organelor în drept?"

Artista se implică într-o campanie socială

Situația grea prin care trecut a determinat-o să se implice într-o campanie socială prin care să responsabilizeze și să atragă atenția asupra violenței domestice: "Mă aflu pe finalul pregătirii materialelor de comunicare și în scurt timp vă voi invita să vă ofer mult mai multe detalii extrem de interesante. Este mai bine să previi decât să te aperi sau să ataci", a concluzionat vedeta.

Comentează știrea

stan... patitul
26 septembrie 2013
cum astfel de fapte

se judeca in functie de gravitatea leziunilor provocate si de circumstante, actiunea este ridicola; au fost doar cateva zile medicale ingirjire, si alea trase de par, nici o leziune grava; iar la circumstante... se poate invoca "legitima apararre"; caci domnisoara a inceput atacul si l-a continuat... o instanta impartiala, poate sa absolve de vina pe parat, sau sa-i dea o pedeapsa simbolica; daca instanta nu e impartiala... se pot intimpla multe lucruri neplacute, tuturor! Oricum, renumele tau va fi clar, de acum:"Paracioasa". (Turnatoarea....) Cred ca orice barbat cu cap si -oaie te va ocoli. Si-n dragoste, si-n afaceri. Restul... treaba lor.

babalau
26 septembrie 2013
si ce crezi ca vei obtine,

daca ala care a omorat 3 oameni cu masina, a luat doar trei ani si aia cu suspendare? pentru 2-3 vanatai, cat crezi ca va primi? mai bine te-ai concentra pe recuperarea celor 40.000 de euroi de la care a pornit scandalul si sa-ti protejezi interesele economice in contractul cu el, prin instanta. Asta ar fi o chestie cu cap, sustinuta de toti. Iar daca vei renunta la chestiile penale -ridicole, cand tu ai inceput - vei capata si aura de femeie buna, toleranta, iertatoarre etc... Nu te mai lua dupa toate zgubiliticele care vad doar razbunari... Esti tinara, frumoasa, refa-ti viata fara puscarii si alte timpenii. Caci orice razbunare atrage dupa sine o alta... Sau acum, cand feminizdele sunt atinse, nu mai suntem crestini(e) si nu mai iertam?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.2184 secunde