"Am fost în locul unde lumea s-a născut și am dormit în peșteră, ca ursuleții"

356
1
Amalia Enache, prezentatoarea Știrilor ProTV, a trăit o experiență inedită în Turcia, unde și-a petrecut vacanța de vară. Ea a declarat că acolo a simțit cum s-a născut și cum a evoluat lumea.


"Am mers în vacanță pe urmele unor civilizații de mii și mii de ani în bătrâna și fascinanta Anatolia. Turcia, cum îi spunem acum, dar o Turcie nu a plajelor, discotecilor și serviciilor all inclusive, ci una în care simți cum s-a născut și cum a evoluat lumea. Am locuit acolo așa cum stau de mii de ani oamenii locului, în găurile săpate în acele stânci. Ca ursuleții, direct în peșteră. Am vizitat fabuloasele orașe subterane, etaje întregi de case și străzi sub pământ, cum nu mi-am imaginat vreodată că pot fi și care ar fi putut să adăpostească până la 35.000 de oameni dacă la suprafață erau asediați de invadatori", a dezvăluit Amalia Enache.


Comentează știrea

vfd
17 noiembrie 2013
vacantza

balcik este shi ea un loc de vizitat,fiindca are una dintr-e cele mai mari gradini botanice din europa shi din lume,ca te potzi plimba cateva ore bune,dar tre be sa fii atenta la bulgarii care vorbesc lb. romana,sa nu te invite in restaurante cu pretz de meniu mai scump decat la hotel

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 22 August 2012
Stire din Monden : Șerban Ionescu nu are borelioză
Miercuri, 22 August 2012
Stire din Monden : "Viața nu înseamnă doar sex"
Pagina a fost generata in 1.4146 secunde