Misterioasa dispariție a fostei doamne Columbeanu

1484
Misterioasa dispariție a fostei doamne Columbeanu - monicacolumbeanu2jpg1345637808-1345672967.jpg
Primele zile ale lunii iunie au fost un adevărat calvar pentru Monica Gabor. Deși spera că instanța i-o va încredința pe Irina, vedeta a primit o lovitură atât de greu de suportat, încât și-a făcut imediat bagajele și a decolat către America. Deși, potrivit ordonanței judecătorești, avea dreptul să-și petreacă jumătate din vacanța de vară cu Irina, adică mai bine de o lună, se pare că Monica n-a mai dat niciun semn, fiind imposibil de contactat.

Înainte de termenul din iunie al procesului cu Irinel Columbeanu, pentru custodia fetiței lor, în vârstă de patru ani, Monica a stat aproximativ două luni în România, petrecându-și mai tot timpul în compania Irinei. Deși era ferm convinsă că instanța va fi de partea ei, vedeta a primit ca un bumerang vestea că micuța va rămâne tot în grija tatălui său și, fară să mai facă vreo declarație, a plecat spășită, înapoi în America. Rămasă și fără avocat, care a refuzat să o mai reprezinte, Monica n-a mai ținut cont, se pare, că instanța i-a dat dreptul de a petrece cu Irina prima jumătate a vacanței de vară, adică aproximativ o lună și jumătate, dispărând fără urmă.

Extrem de îndurerată și șocată de verdictul magistraților, fosta doamnă Columbeanu a plecat în America, iar de atunci a fost imposibil de contactat. La e-mailuri sau apeluri telefonice nu a mai răspuns, iar sora ei, Ramona, a evitat să ofere vreo informație despre ea.

Mai mult, Irinel Columbeanu le-a povestit apropiaților că n-a mai primit nicio veste din partea fostei sale soții de când aceasta a plecat din țară, nici măcar pe Skype. Astfel, se pare că Monica nu și-a mai văzut fiica de două luni și jumătate, iar singura care ar putea avea o explicație pentru acest gest ar fi chiar ea însăși. Cu toate acestea, vedeta nu a renunțat la proces, în septembrie fiind un nou termen, în cadrul recursului. Rămâne de văzut dacă atunci își va face totuși apariția.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Mai 2012
Stire din Monden : Monica Gabor îl regretă pe Irinel
Pagina a fost generata in 1.0814 secunde