Monica Gabor, fără perdea despre bărbații din viața ei

1757
Monica Gabor, fără perdea despre bărbații din viața ei - monicagabor-1339337497.jpg
Într-un interviu pentru ziarul Evenimentuil Zilei, Monica Gabor a făcut o serie de dezvăluiri din viața ei. Modelul a vorbit despre relația cu iubitul chinez, despre fostul soț, dar și cât de mult s-a schimbat ca persoană.

Mai comunicativă și mai încrezătoare ca pe vremuri, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a vorbit cu ușurință despre cele mai grele etape din viața ei.

Cel mai dureros moment, episo-dul Dinu Damaschin: "Cu siguranță lucrurile nu s-au întâmplat cum s-a scris. S-a distorsionat adevărul. Știu de la redactorii șefi ai unor ziare că fostul meu soț le aducea o fată care povestea lucruri ce nu s-au întâmplat! M-a afectat mult și a fost unul din motivele pentru care am plecat în America".

Monica a acceptat să vorbească și despre ce a spus mama ei în presă: că nu se ocupă de Irina.

"Am vorbit cu ea și mi-a zis că a spus acele lucruri fără să se gândească la consecințe. Nu-i plăcea America și oamenii de acolo. Vroia acasă. S-a gândit că e mai bine să-l sperie pe «fostu’» că nu-i bine acolo. Regretă și nu se uită în ochii mei!".

Fotomodelul recunoaște că iubi-tul chinez o ajută financiar. Ea a mai spus că fostul soț i-a luat toți banii.

"M-a ajutat financiar de multe ori! Mr. Pink trimite bani și familiei mele. Bentley-ul l-am cumpărat eu din banii de la reality-show. Chiar de o conduce el, mașina e tot a mea!", a declarat fotomodelul pentru EVZ.

Monica a mai povestit și despre momentul în care l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu.

"Simplu! La o ședință foto, managerul mi l-a prezentat pe domnu’ Columbeanu. La mare ne-am apropiat mult. A profitat că eram copil... Credeam că-s norocoasă!. În America nu vezi fete tinere cu bărbați așa în vârstă! Nu e natural, în firea lucrurilor...".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Mai 2012
Stire din Monden : Monica Gabor îl regretă pe Irinel
Pagina a fost generata in 0.269 secunde