Circ la procesul Columbenilor! Iată cum se pârăsc foștii soți

1382
Circ la procesul Columbenilor! Iată cum se pârăsc foștii soți - monicasiirinel-1336048447.jpg
Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au purtat miercuri în fața judecătorilor precum într-o scenetă de teatru, apreciază jurnaliștii de la Agenția de presă mondenă. Fiecare a aruncat cu reproșuri celuilalt, sperând să impresioneze audiența și să câștige custodia micuței Irina.

După multe luni în care nu s-au văzut, Monica fiind plecată mai mult timp în Statele Unite ale Americii, cei doi foști soți Columbeanu au apărut miercuri împreună în fața judecătorilor și a câtorva reprezentanți ai presei, în sala de judecată.

Cei doi au început să își arunce unul altuia cu diverse acuze, încercând să își facă unul altuia imagine de părinte iresponsabil.

Totul s-a transformat într-un circ general, subiect de știri, așa cum a fost, de altfel, și căsnicia și întregul proces al lor de divorț.

Replicile lui Irinel Columbeanu:

"La Izvorani, angajata mea, Veronica Bulai, a scăpat-o din vedere pe Irina, care a căzut în piscină. Eu am sărit îmbrăcat în piscină ca să o salvez pe Irina".

"Monica nu putea să se ocupe de creșterea Irinei pentru că ziua dormea. Am anunțat-o de fiecare dată de schimbările din viața Irinei în scris, pentru că ea era plecată în afară. Carnetul de note al Irinei i l-am arătat pe Skype, dar doamna Gabor s-a plictisit la pagina 3".

Replicile Monicăi Gabor:

"Sunt intrigată că Irinel Columbeanu a refugiat-o pe Irina în munți și îmi ascunde locul în care se află. Nici măcar cu bona nu mă lasă să iau legătura!"

"Mai ai și alți copii?", a replicat Monica Gabor atunci când Irinel nu și-a amintit cu exactitate greutatea pe care fiica lui a avut-o la naștere.

"Sunt capabilă să o cresc pe Irina singură, fără ajutorul nimănui. Nu am nevoie de bone sau de altcineva, vreau să mă ocup eu de copil în permanență!"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Aprilie 2012
Stire din Monden : Sylvia: "Sunt foarte bulversată"
Pagina a fost generata in 0.5103 secunde