"Am plecat la Constanța să mâncăm rapane în portul Tomis"

725
2
Adela Popescu speră ca viitorul ei soț, Radu Vâlcan, să o ierte pentru ce a făcut zilele trecute. Adela, împreună cu mama și mătușa ei,  "a fugit" de Radu, spunând că a apucat-o panica înainte de nuntă. Artista a publicat un mesaj pe blogul personal, în care își cere iertare.


"Am făcut o nebunie! Iubitule, sper să mă ierți! Dar panica m-a cuprins înainte de nuntă ( e un "simptom" des întâlnit la viitoarele mirese) și a trebuit să experimentez și asta. Parcă mi se făcuse dor de mine în perioada în care eram singură și luam decizii peste noapte neținând cont de părerile altcuiva. Da… Am făcut-o și pe asta! Am plecat cu mama și mătușica mea… la Constanța să mâncăm rapane în portul Tomis. Și ne-am și distrat! Am băut, eu-prosecco, mami- bere, nașa-ouzo. După ce ne-am îndestulat am luat-o la pas prin zona veche a orașului și am povestit verzi și uscate", a scris Adela pe blog.

Adela Popescu și Radu Vâlcan urmează să se căsătorească în toamna acestui an.



Comentează știrea

Miserupe
4 iulie 2015
Cine p.l.m. este vaca asta?!?

o vaca proasta...

costy
5 iulie 2015
afaceri

Posibilitate foarte buna de castigat bani! Va invitam acum sa cunoasteti mai multe despre o oportunitate foarte noua prin care va puteti completa repede veniturile, in timpul liber sau oricand doriti! Va asiguram ca totul este foarte, foarte serios si ca puteti sa incepeti cu toata increderea! Cereti mai multe detalii la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Monden : Adela Popescu s-a lansat în afaceri!
Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Stire din Monden : Adela Popescu: "Vreau să fac un copil"
Miercuri, 21 Mai 2014
Stire din Monden : Adela Popescu, victima unei țepe
Pagina a fost generata in 1.6208 secunde