Concurs Anamaria Marinca este cea mai bună "femeie fatală" străină

402
Una dintre actrițele principale din filmul premiat cu Palme d’Or "4 luni, 3 săptămâni și 2 zile", Anamaria Marinca, ocupă prima poziție într-un top al "femeilor fatale" străine din filme realizat de site-ul specializat ioncinema.com, și este urmată de Alexandra Maria Lara.
Marinca, din rolul Otiliei în pelicula lui Mungiu, interpretează și unul dintre rolurile principale în noul film al lui Radu Muntean, "Boogie". De asemenea, ea apare în cel mai recent film al lui Francis Ford Coppola, "Tinerețe fără tinerețe", bazat pe o nuvelă de Mircea Eliade.
Alexandra Maria Lara, care a avut, de asemenea, un rol în filmul lui Coppola, s-a clasat pe locul al doilea în topul de pe site.
În clasament se mai află actrițe ca Charlotte Gainsbourg, care a avut un rol în filmul despre viața lui Bob Dylan, "I’m not there", sau Marie Josee Croze, care a jucat în "Le scaphandre et le papillon".
Potrivit autorului articolului, în top se regă-sesc actrițe apreciate pentru joc, grație, stil, simetrie facială și unicitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.8425 secunde