Anda Adam a închiriat un cal negru de 600 de kg pentru noul ei clip

557
Anda Adam a închiriat un cal negru de 600 de kg pentru noul ei clip - andaadamoriginal-1343396444.jpg

Pentru noul ei clip, "Say Goodbye", Anda Adam a adus pe platoul din Buftea un cal negru friezian, pe nume Taco, direct de la o herghelie situată la Breaza. Frumosul exemplar cântărește nu mai putin de 600 de kg și a fost transportat cu un camion special.
"Încă din copilărie mi-am dorit un cal. Nu am avut nici banii necesari și nici spațiul unde să îl țin. La începutul primăverii am avut ocazia să merg la cursuri de echitație pentru prima dată. Este foarte relaxant, îți dezvoltă capacitatea de concentrare și, pe deasupra, îți lucrează foarte frumos mușchii corpului", a declarat Anda Adam, citată de adpm.ro.
Anda Adam apare în ipostaze extrem de sexy în noul său videoclip. Artista apare într-un cadru inedit, printre 80 de umbrele roșii, deschise, fiind îmbrăcată, la un moment dat, doar într-un body alb.
Costumul, realizat din mătase naturală foarte fină, realizat de Lena Criveanu, îi pune în evidență corpul frumos lucrat la sală și, în mod special, bustul generos.
Pentru cadrele filmate în acest decor, Anda și-a lăsat părul despletit, pe o parte, devenind una din cele mai senzuale apariții ale artistei de până acum.
În noul clip, Anda a avut parte de două apariții speciale: Alex Stanciu, manechinul lui Cătălin Botezatu, care apare costumat în uniformă de dorobanț, și un model de culoare, plin de muschi, cu un abdomen perfect definit.
Clipul "Say Goodbye" abundă în simboluri, te poartă într-o altă lume, a iluziilor, a himerelor, a speranței și a dezamăgirilor.
Părăsită de partener, care a fost nevoit să plece la război, Anda este asaltată de halucinații, de personaje venite parcă din altă lume: un doberman, un pompier, un luptător, pentru ca apoi tot cadrul din jur să fie cuprins de flăcări, simbolizând dorul față de parte-nerul ei. La final, singurul care se întoarce de pe câmpul de luptă este calul friezian.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.753 secunde