Anda Adam, însărcinată?

188
1
Anda Adam, însărcinată? - 14andaandreisorin018df906968a8b6-1433859648.jpg
A fost desemnată "Nunta anului", iar unii cârcotași au speculat faptul că Anda Adam și Sorin Andrei ar fi grăbit nunta pe motiv că artista ar fi...însărcinată!


Tatăl Andei, venit la ceremonie tocmai din Australia, a vorbit despre acest subiect, în exclusivitate pentru reporterii "Acces Direct". Reacția părintelui a fost una neașteptată și care pare să confirme zvonurile apărute. 



"E secret de stat. Nu au zis niciodată nimic, dar eu bănuiesc ceva. Se văd ceva urme. Eu așa cred, că ar fi însărcinată. Copiii creează familia. Anda a avut parte de o familie împrăștiată, nu a avut parte de o familie unită. Sper să aibă cât mai mulți copii", a spus tatăl Andei Adam, fâcând referire la burtica fiicei sale. 


Comentează știrea

mirela
9 iunie 2015
proiect

Nu înceta nici o clipă să cauți ocaziile favorabile, care de-abia așteaptă să le descoperi. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8351 secunde