Cum a fost cerută în căsătorie Anda Adam de iubitul constănțean: "Am văzut prins inelul de frunza unui trandafir"

2573
1
Cum a fost cerută în căsătorie Anda Adam de iubitul constănțean:
S-au cunoscut în urmă cu doar două luni, dar s-au hotărât deja să facă pasul cel mare! 10 octombrie a fost cea mai frumoasă zi din viața Andei Adam: vedeta a primit inelul de logodnă din partea iubitului ei, Sorin.

"A venit la mine – eu abia ajunsesem acasă de la un concert -, cu un imens buchet de trandafiri. M-a luat în brațe, am vrut să-i mulțumesc și să-l pup, apoi am văzut prins inelul de frunza unui trandafir. Cum am reacționat? M-am blocat!... Așa cum am mai spus, a fost cea mai frumoasă zi din viața mea!", a povestit Anda.

Anda și Sorin s-au cunoscut în luna august a acestui an, într-un cerc de prieteni. "Ne-am dat seama că ne placem și, ulterior, că avem multe în comun. Relația noastră s-a legat de la sine. Am vorbit deja și despre un viitor comun. Și el își dorește o familie și copii, ca și mine. De altfel, eu întotdeauna mi-am dorit o familie și copii, însă pentru ca lucrurile acestea să se și întâmple e nevoie de ambii parteneri", a adăugat artista.

Comentează știrea

suzana
16 octombrie 2014
locuri de munca

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9535 secunde