Andi Moisescu analizează temerile moderne

330
Andi Moisescu analizează temerile moderne - apropotv-1333117686.jpg
Oglindă, oglinjoară, cine are peste 30 de ani în țară? Mai nimeni, și asta pentru că vremurile moderne dețin ustensile de înfrumusețare imbatabile: ace, botox, bisturiu și silicon.

Duminică, 1 aprilie, "ApropoTv" lasă păcăleala deoparte și tranșează, cu delicatețe, desigur, temerile moderne ale oamenilor. Îmbătrânirea pare a fi cap de afiș, sau cel puțin asta relevă puhoiul de operații estetice.

Contrar opiniei potrivit căreia doamnele sunt cele care monopolizează oglinda, există destui reprezentanți ai sexului tare care, fie își vopsesc părul, doar-doar nu o ieși la iveală vârsta ascunsă-n buletin, fie apelează la liposucție atunci când silueta ideală o cere. Femeile, pe de altă parte, sunt mai speriate de riduri decât conturile bărbaților în perioada reducerilor, și apelează la botox până-ntr-acolo de ajung să nu mai aibă nicio expresie facială. Tot doamnele refuză să-și alăpteze copiii de teamă că li se vor lăsa sânii și e puțin probabil ca ceva, curând, să detroneze celulita din rangul de cel mai detestat dușman. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Octombrie 2011
Stire din Monden : Noua pasiune a lui Andy Moisescu
Pagina a fost generata in 0.3684 secunde