Andra și Cătălin Măruță nu mai vor copii

832
Andra și Cătălin Măruță nu mai vor copii - andrasicatalinmaruta-1333122667.jpg
Deși declarase în urmă cu ceva timp că își dorește o familie numeroasă, precum cea în are a crescut, Andra s-a răzgândit și spune că, cel puțin pentru moment, nu își doresc încă un copil.

Andra și Cătălin Măruță se bucură de statutul de tineri părinți. Micuțul David le înseninează zilnic viața. Cu toate acestea, Andra spune că, cel puțin pentru moment, nu și-ar dori încă un copil.

"Soțul meu mă iubește așa cum sunt, nu trebuie să fiu tot timpul aranjată. Suntem amândoi foarte romantici și dacă nu era romantic nu aș putea sta cu el, să-l iubesc atât de mult. La fiecare apel ne spunem «Te iubesc». Am trecut peste perioada de trei ani despre care se spune că e critică pentru un cuplu și nu a intervenit monotonia. Îl iubesc și vreau să îmi petrec toată viața cu el. Ne bucurăm de băiat. Vrem să mai crească și să înțeleagă când îi vom spune că va avea o surioară. Ar fi culmea să nu dorim având în vedere cât de mult ne iubim. Dar acest lucru nu o să se întâmple prea curând", a declarat Andra la Kanal D.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Martie 2012
Stire din Diverse : Rețete pentru pici
Pagina a fost generata in 0.4068 secunde