Andreea Bălan, măsuri drastice pentru colegii bârfitori. Unul dintre ei, favorizat

193
Andreea Bălan, măsuri drastice pentru colegii bârfitori. Unul dintre ei, favorizat - andreeabalan1375797007-1375823181.jpg
Andreea Bălan este o artistă care atrage atât prin prezența sa strălucitoare cât și prin felul de a fi. Sătulă să tot audă vorbe pe la spate, ea a găsit soluția salvatoare, prin care să le taie pofta de bârfă celor din echipa ei.

Cunoscută pentru caracterul său despotic, cântăreața s-a gândit că un larg set de amenzi le va tempera pofta celor din trupa sa să se vorbească pe la spate. Și, se pare, metoda a dat roade, căci de teamă de a nu li se tăia din salariu, dansatorii Andreei Bălan își cam țin gurile închise.

Însă regula aceasta a fost instituită cam târziu, căci deja pe la colțuri unii au apucat să-și exprime nemulțumirile. De departe, cea mai mare nedumerire e legată de faptul că Petrișor Ruge este singurul din trupă care e răsfățat la cote maxime de Andreea Bălan.

La fiecare deplasare, solista îl ia doar pe el în avion cu ea. Ba chiar îi plătește biletele din buzunarul ei. Asta în timp ce restul echipei parcurge mii de kilometri cu microbuzul, scrie libertatea.ro.

Nedespărțiți din 2007

Andreea și Petrișor sunt nedespărțiți din 2007, când au ajuns în finala națională Dansez pentru tine. După aceasta, ei au concurat la finala mondială a prestigioasei emisiuni-concurs, unde au obținut locul secund.

De câțiva ani, Petrișor constituie o prezență continuă în spectacolele Andreei.

"Petrișor este un partener de scenă de excepție, mă pot baza pe el că mă va prinde la fiecare priză, însă este și un bun prieten", declara cu diplomație blondina despre colegul său, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.5236 secunde