Andreea Berecleanu, secretul unui ten perfect

358
1
Andreea Berecleanu, secretul unui ten perfect - andreeaberecleanusize1-1402319301.jpg
Andreea Berecleanu a dezvăluit secretul frumuseții ei fără "bătrânețe". Deși are aproape 40 de ani și zilnic chipul ei este supus excesului de machiaj, Andreea Berecleanu susține că tenul ei a rezistat în lupta cu timpul datorită... genelor moștenite de la părinți.


"Secretul stă în gene. Ambii mei părinții arată cu zece ani mai tineri decât vârsta pe care o au. Bunicii din partea mamei și a tatălui au arătat la fel. Probabil că acesta este secretul meu. Chiar mă gândeam, în ultimul timp, că mi-a fost frică în toți anii care au trecut de machiajul din televiziune pe care sunt nevoită să îl aplic zilnic. De fapt, de tot machiajul pe care îl aplic pe față de 20 de ani. Mi-a fost teamă că îmi va afecta tenul într-un fel sau în altul și că asta se va vedea. Dar uite că nu (...) Deocamdată spun nu toxinei botulinice. Știu că a devenit o modă și că se practică încă de la 20 și ceva de ani. Eu anul viitor fac 40 de ani. Nu spun "nu" definitiv, dar o spun deocamdată. Mi se pare prematur. Și de altfel se vede cu ochiul liber, și pentru cunoscători dar și pentru necunoscători. Îmi plac ridurile de expresie. Nu am nimic împotriva celor care au apelat la aceste metode de înfrumusețare noninvazive. Eu respect libertatea de alegere a fiecăruia și cred că asta ține de civilizație", a declarat Andreea pentru ziarulring.ro.


Comentează știrea

Maghita
29 iunie 2015
Castiguri din primaluna! 100-285 de euro lunar!

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori carevor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1601 secunde