Andreea Marin lămurește zvonurile privind salariul iubitului turc

506
Andreea Marin lămurește zvonurile privind salariul iubitului turc - andreeamarin-1377870303.jpg
După ce în presă au apărut tot felul de informații privind salariul pe care iubitul Andreei Marin, medicul turc Tuncay Ozturk, îl va câștiga în România, ea a ținut să lămurească situația.

Deranjată de faptul că în presă s-a scris că Tuncay Ozturk va primi un salariu de 5.000 de euro de la Școala mamelor, proiectul ei de suflet, Andreea Marin a clarificat lucrurile:

"Să punem lucrurile la punct: nici prin gând nu îmi trece să folosesc Fundația Prețuiește Viața pentru a facilita salarii prietenilor, apropiaților mei. Nici mici, nici mari. Dimpotrivă, profit de orice om bun pe care îl cunosc pentru a-l ruga să mi se alăture voluntar, pentru a face un bine celor care au nevoie de noi. Așa se întâmplă și cu Tuncay Ozturk: scrie, voluntar, atunci când timpul îi permite, articole pentru proiectul www.școalamamelor.ro, și într-adevăr primim un feedback foarte bun, atât pe site, cât și după postările articolelor pe Facebook, cititorii sugerându-ne noi teme din aria sa de expertiză. Așadar: voluntar înseamnă fără nicio remunerație. Pentru că avem același crez, pentru că așa simțim, pentru că avem propriile experiențe în urmă care ne îndeamnă să dăruim mai departe pentru sprijinul primit odinioară, în momente de cumpănă. Suntem binecuvântați să avem profesii din care câștigăm pentru a trăi civilizat, în paralel cu activitatea umanitară care ține de sufletul nostru", a scris Andreea Marin pe contul ei de Facebook, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7528 secunde