Andreea Marin: N-AM FOST CUMINTE ÎN WEEKEND!

340
Andreea Marin: N-AM FOST CUMINTE ÎN WEEKEND! - andreeamarinfb5301d9ff-1393943640.jpg
Pentru a reveni la silueta de vis pe care o are acum și pe care o pierduse în timpul căsătoriei cu Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin a făcut eforturi mari. Un regim de deteoxifiere riguros, sport și o viziune optimistă asupra propriei persoane, toate au dus la schimbarea în bine a vedetei de televiziune.


Însă tocmai pentru că lupta cu surplusul de greutate a fost câștigată din greu, micile plăceri culinare vinovate sunt "pedepsite" pe măsură.


Andreea și soțul ei, Tuncay, au petrecut weekendul în afara țării și se pare că "Zâna" nu a putut rezista tenațiilor din farfurie. De altfel, ea îmsăși le-a recunoscut prietenilor virtuali că nu a fost "cuminte" și că, pentru asta, va trebui să plătească.


"N-am fost cuminte-n weekend, dar recuperez acum. Cu nuci, migdale și suc de ananas , afine, ginger, coriandru și psyllium, să îmi treacă pofta de mâncare:) O zi bună tuturor și spor la lucru!", a povestit ea.


Pentru a întări cele spuse, Andreea a postat pe pagina sa de socializare mai multe fotografii ale preparatelor pe care le consumă pentru a evita depunerea de kilograme, scrie libertatea.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Februarie 2014
Stire din Monden : Ea este noua Andreea Marin a TVR-ului!
Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Monden : Ce face Tuncay de dragul Andreei Marin
Luni, 13 Ianuarie 2014
Stire din Monden : Andreea Marin, ÎNSĂRCINATĂ?
Pagina a fost generata in 1.7184 secunde