Andreea Raicu, mesaj de pe patul de spital: "Viața ne ia de multe ori prin surprindere"

1141
Andreea Raicu, mesaj de pe patul de spital:
Cunoscuta prezentatoare TV Andreea Raicu a ajuns de urgență în spital, în preajma sărbătorilor pascale. Deși nu vorbește foarte mult despre viața ei privată, vedeta a postat un mesaj pe pagina sa de pe o rețea socializare în care le-a explicat fanilor ei situația. Totuși, vedeta a omis motivele pentru care a trebuit să fie internată, alegând să distribuie un mesaj cu multiple înțelesuri. 


Andreea Raicu, acum în vârstă de 40 de ani, a distribuit o poză care i-a speriat foarte tare pe fanii ei. În imagine se poate vedea cum fosta prezentatoare este întinsă în pat și are o branulă în mâna stângă, potrivit Cancan.ro.

Vedeta nu a discutat în detaliu diagnosticul pus de medici, dar a transmis că i-a fost recomandat să ia o pauză mai îndelungată, pentru sănătatea ei. Alături de această dezvăluire, Andreea Raicu a atașat și un mesaj despre cum ar trebui să ne privim viața, având în vedere că oricând pot apărea probleme neprevăzute care să ne împiedice din a ne continua viața ca până atunci. Vedeta a dat de înțeles că sănătatea este un bun foarte de preț.

"Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum ne planificăm. Viața ne ia de multe ori prin surprindere, așa că de aceea e atât de important să prețuim fiecare clipă pe care o avem la dispoziție și mai ales pe cele în care suntem sănătoși. Va urma o perioadă de liniște până îmi voi reveni. Să aveți un Paște liniștit!", a scris fosta prezentatoare TV pe pagina sa de Instagram, cu puțin timp înainte ca românii să se îndrepte spre slujba de Înviere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.231 secunde