Anunț de la ANM: Ploi în aproape toată țara, vineri. Vremea se schimbă de sâmbătă

541
1
Anunț de la ANM: Ploi în aproape toată țara, vineri. Vremea se schimbă de sâmbătă - informaremeteo-1522994220.jpg

Articole recomandate

Meteorologii anunță ploi în aproape toată țara vineri, cu temperaturi de 15-16 grade Celsius, însă de sâmbătă vremea se va încălzi, nu va mai ploua, iar temperaturile vor depăși 20 de grade Celsius.


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că ploile ar putea atinge 15-20 litru, izolat, în cursul zilei de vineri, iar vântul va avea intensificări trecătoare mai ales la munte. Temperaturile pe timpul zilei vor fi de 14-15 grade Celsius în regiunea Moldovei, 12 grade în Dobrogea și 12-13 grade în zona intracarpatică.

"Ploile vor afecta în special zonele de centru, vest, nord. Cantitățile ar putea atinge, prin cumulare, izolat, 15-20 litri pe metru pătrat. Dar ploile nu au caracter de torențialitate, deci nu vor crea probleme aceste cantități. Nu se impune emiterea unui cod de avertizare. Ploile se încadrează în cele normale pentru această dată. Trecător va ploua și în Bucureșt", a declarat la Realitatea TV Oana Păduraru, meteorolog ANM.

De sâmbătă datele problemei se schimbă, spun meteorologii.

În noaptea de Înviere nu va ploua niciunde în țară. Vremea va fi în încălzire în următoarele zile, cu maxime de 24 de grade luni, marți.În București, vor fi atinse 21-22 grade. Începând de luni, vorbim de vreme însorită cu cer senin. Vânt va mai fi doar în zona Dobrogei și la munte.

SÂMBĂTĂ

Cerul va avea înnorări temporare în cursul zilei, dar numai pe arii restrânse vor mai fi ploi slabe, de scurtă durată, mai ales în vest și în zona de munte. Spre seară, cerul va deveni variabil în majoritatea regiunilor. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud și sud-est. Izolat, în zonele joase, va fi ceață, mai ales dimineata.

În București, valorile termice se vor menține apropiate de cele normale pentru această perioadă. 6-7 grade dimineața și o temperatură maximă de 19 - 20 de grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări.

DUMINICĂ

Duminică vremea se încălzește, iar în a doua parte a zilei de duminică cerul va fi degajat. Temperaturile vor ajunge la 20 de grade. Pe litoral va fi cel mai rece, din cauza circulație aerului dinspre Marea Neagră.



Comentează știrea

6 aprilie 2018
2% Easy Loan Offer

Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { [email protected] } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: [email protected] Please Fill the Application Form Below: - Complete Name: - Loan Amount Needed: - Loan Duration: - Purpose Of Loan: - City / Country: - Telephone: - How Did You Hear About Us: If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Aprilie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.4817 secunde