Andreea Raicu se iubește cu Horia Tecău

793
Andreea Raicu  se iubește cu Horia Tecău - andreearaicuhoriatecau-1352300886.jpg
Inima Andreei Raicu a fost din nou cucerită. Norocosul este un personaj celebru în lumea sportului, tenismanul constănțean Horia Tecău. Cei doi au o relație de o lună, dar apropiații lor spun că se potrivesc de minune și că vor face o echipă bună și pe viitor. 


Horia Tecău are 27 de ani și este un foarte bun jucător de tenis de câmp. Ocupă poziția a noua în cla-samentul mondial ATP al jucătorilor de dublu. Este component al lotului național de Cupa Davis al României și joacă, în aceste zile, în Turneul Campionilor, fiind primul român care reușește această performanță, la jocul dublu, după Ilie Năstase.

Andreea Raicu (35 de ani) este una dintre cele mai sexy vedete autohtone. După o carieră de succes în modeling, s-a făcut remarcată în televiziune. Așadar, cuplul Andreea Raicu - Horia Tecău va atrage din ce în ce mai mult atenția asupra sa.

Cei doi au o idilă de o lună și au fost prima dată sur-prinși împreună la deschiderea restaurantului exclusivist "Diplomat" din cadrul Clubului Diplo-maților din Capitală. La acea petrecere, cei doi au strălucit unul lângă celălalt. De atunci sunt de nedespărțit. Deși idila lor abia s-a înfiripat, par perechea potrivită, cel puțin în ochii amicilor, care așa îi descriu. 

Andreea Raicu și Horia Tecău au confirmat, pentru "Click", relația lor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3359 secunde