Antonia, blestemată de fani

260
Antonia, blestemată de fani - antonia-1370866802.jpg
Una dintre pozele de pe Facebook în care Antonia apare cu un ursuleț în brațe i-a revoltat foarte tare pe fani, care au și taxat-o prin comentarii acide. Dacă unii dintre prietenii virtuali s-au limitat să o întrebe dacă ursulețul este un cadou de la Alex Velea, alții au spus despre ea că este o "distrugătoare de căsnicii" ba chiar a primit și blesteme.

Există voci care susțin că așa-zisa poveste de dragoste dintre cei doi artiști nu este decât o campanie inteligentă de PR prin care se încearcă menținerea interesului publicului asupra celor doi.

În același timp însă, răspunsul lui Alex Velea când a fost întrebat despre legătura cu Antonia a fost fără echivoc: O iubește fratele tău foarte mult.

Zvonurile legate de o posibilă relație între Antonia și Alex Velea au început în urmă cu puțină vreme când s-a observat că artiștii petrec mult timp împreună în orașele în care au concerte. Mai mult, se pare că închiriază camere la hotel pe același etaj. Cum Alex este însurat și s-a declarat întotdeauna un mare familist oamenii sunt cu atât mai intrigați de comportamentul artistului, scrie libertatea. ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.276 secunde