Mama Antoniei și-a speriat iubitul de 24 ani

857
1
Mama Antoniei și-a speriat iubitul de 24 ani - mama-1370186452.jpg
A devenit cunoscută prin intermediul fiicei sale, dar acum este pregatită să arate și ea ce poate. Rămasă în urmă cu promovarea, mama Antoniei, Denise Iacobescu, trage tare pentru un loc pe prima pagină a tabloidelor. Și se mișca bine, scrie cancan.ro.




Potrivit sursei citate, mama Antoniei, pe care tânarul iubit, de doar 24 de ani, ar alinta-o "Mami ", își permite să-i facă morală iubitului. Iar el o ascultă supus, cu capul pe volan, chiar temător. Căci "Mami" turuie în neștire... De frică se ascunde sub volan, încercând parcă să se fereasca de tirul de reproșuri. Pacifist, băiatul încearcă din răsputeri o împăcare. Se apropie timid de brunetă și o săruta pe obraz. Când să se apropie de buze, este tratat cu... gâtul. Se multumește cu ce primește.




Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5104 secunde