Antonia, prinsă în pat cu Alex Velea chiar de soțul ei

2357
1
Antonia, prinsă în pat cu Alex Velea chiar de soțul ei - antonia-1372687249.jpg
Antonia ar fi fost prinsă în pat cu Alex Velea chiar de fostul soț al solistei,

Vincenzo Castellano. Italianul o suspecta pe cântăreață de o relație cu impresarul ei și al Innei, Lucian. Ca să afle adevărul, Vincenzo a angajat un om care să o urmărească pe artistă și așa ar fi descoperit cât de apropiată este de Alex Velea.

Pentru apropiații Antoniei (24 ani), relația dintre aceasta și Alex Velea (29 ani) nu este o noutate. Se pare că solista a avut pro-bleme din cauza colegului ei și în căsnicia cu italianul Vin-cenzo Castellano. Surse din apropierea vedetei au spus, pentru Click!, că relația Antoniei cu Velea i-a distrus mariajul cân-tăreței.

Mai mult, Ana, soția lui Velea, ar fi și ea la un pas de a băga divorț, din același motiv. "Antonia este o femeie foarte frumoasă, iar Vincenzo este un tip gelos. El începuse să bănuiască ceva, dar a crezut tot timpul că Antonia îl înșeală cu Lucian, impresarul ei și al Innei. Vincenzo a angajat pe cineva, care a urmărit-o pe Antonia, să se convingă de niște lucruri. Italianul a prins-o pe soția lui în pat cu... Alex Velea!", a dezvăluit, pentru Click!, un apropiat al familiei Castellano.

Comentează știrea

hehehe
23 august 2013
eh...

i-a distrus casnicia... si-a distrus-o singura. Si italianul istet nu a luat-o la omor. Divort si gata. Adioa parai... Sau a propus o partida in trei? Asa e modern acum, nu?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8748 secunde