Scandalul infidelității lui Alex Velea: Este de fapt o relație în trei!

689
Scandalul infidelității lui Alex Velea: Este de fapt o relație în trei! - antonia-1370949991.jpg
Antonia și Alex Velea au început să dea de bănuit, recent, după ce au fost observați mai mereu împreună. Atunci, presa și fanii lor au început să vuiască: sigur formează un cuplu.

Antonia și Alex au fost fotografiați ieșind dintr-un hotel. De aici a început totul, iar mai apoi artiștii au postat pe Facebook diverse lucruri care dădeau de bănuit, au continuat să se afișeze împreună, până când fanii lor au luat foc. Dacă unii sunt de acord cu presupusa relație, alții o critică pe cântăreață că are o relație cu un bărbat însurat.

Surse apropiate celor doi au declarat pentru Libertatea.ro că situația e mai... complicată deoarece relația este de fapt... una în trei, o tactică inteligentă. Se spune că Antonia, împreună cu Alex Velea au ales să se promoveze folosindu-se de pre-supusa relație, pe seama căreia chiar se amuză copios în trei, împreună cu soția cântărețului.

Astfel, relația lor nu este altceva decât o metodă foarte bună de promovare, în ciuda aspectelor negative și a criticilor pe care le-au primit din partea fanilor, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8725 secunde