Antonia și-a tatuat zodia lui Velea, pe degetul mijlociu

1128
Antonia și-a tatuat zodia lui Velea, pe degetul mijlociu - antonia-1384517994.jpg
Nu mai e rost de îndoială, iubirea lor e pe bune! Antonia s-a tatuat cu semnul zodiacal al lui Alex Velea. Artista și-a imprimat pe degetul mijlociu un tăuraș.

Acum tăurașul nu este doar în inima ei. Cei doi amorezi au fost prezenți la aniversarea a zece ani Kiss Fm. Pentru a nu da curs discuțiilor, mai ales că locul era înțesat de jurnaliști, Antonia și Alex s-au evitat și au stat la zece metri unul de celălalt, scrie click.ro.

Se topește de dor

Deși în repetate rânduri a spus să și-ar dori să petreacă mai mult timp alături de fetița ei, Antoniei îi este foarte greu să se țină de pro-misiune.

Aflată departe de Maya, cântăreața simte că se topește de dor și, pentru a și-l mai alina, ea a postat pe pagina de Instagram o fotografie înduioșătoare cu micuța. În timp ce fetița doarme, Antonia o sărută drăgăstos pe guriță.

Fanii artistei au apreciat gestul plin de iubire al acesteia și au încurajat-o să nu pună la suflet criticile care i se aduc.

Până nu demult, Antonia era aspru criticată de fani și de presă că, din cauza relației cu Alex Velea și a numeroaselor concerte își neglijează fetița, scrie libertatea.ro.

Însă, în repetate rânduri, Antonia a încercat să demonstreze contrariul, postând pe pagina sa de socializare mai multe imagini surprinse în momentele petrecute alături de fetița ei care, se pare, îi calcă pe urme.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5995 secunde