Apariție discretă a fostului "cârcotaș" Huidu

1838
4
Apariție discretă a fostului
Conform evz.ro, Șerban Huidu a fost invitat vineri la sediul Consiliului Național al Audiovizualului pentru a susține o cerere prin care solicită aprobarea unei emisii radio HD, o premieră pe piața radiourilor din România. Realizatorul de emisiuni radio-tv se exprima greoi și era vizibil stresat. Membrii CNA l-au ascultat cu îngăduință, chiar cu simpatie.

Alături de el era un bărbat slăbănog, cu o calviție pronunțată, care îl ajuta atunci când Șerban se poticnea în pledoaria sa. Șerban Huidu era la costum, cu un început de "cioc" și, în timpul cât și-a prezentat argumentele în fața Consiliului, era vizibil nervos.

Comentează știrea

wwwthinkagainro
3 martie 2012
lA PUȘCĂRIE

îNTR-O ȚARĂ NORMALĂ asasinul Huidu ar trebui să fi fost arestat imediat și condamnat pe viață pentru omor deosebit de grav. Dacă omori cu toporul, cu pistolul sau cu autoturismul de teren marca MERCEDES TOT CRIMĂ Este. Iar dacă ai tăiat linia continuă intenționat (massmedia a dezinformat când a scris că a derapat) și accelerezi cu 130 kmph atunci acea crimă este cu premeditare. Jos Băsescu și șleahta sa de infractori!

John Doe
15 martie 2012
pt nr. 1

Sper sa nu treci vreodata prin asa ceva. Dar pt mintea ta bolnava probabil ca a improsca cu noroi e o placere. Hai SICTIR!

NaVi
16 martie 2012
pt.Jon Doe

nu na-s dori nici eu si nici altora sa treaca prin asta,dar nici nu m-as repezi intr-o curba fara vizibilitate sa arat eu familiei ce bun sofer sunt,cum conduc eu ML-ul.Petru astfel de zurbagii care omoara oameni nevinovati nici o pedeapsa nu-i prea blanda.Ar trebui cumul de pedepse ca la americani.Huidu un bezmetic care a omorit niste nevinovati.Si-a pus in pericol si propria familie.Daca pe contrasens venea un camion?

Răspuns la: pt nr. 1
Adăugat de : John Doe, 15 martie 2012
Sper sa nu treci vreodata prin asa ceva. Dar pt mintea ta bolnava probabil ca a improsca cu noroi e o placere. Hai SICTIR!
h
28 martie 2012
puscarie ptr el

pentru ce a facut el merita sa fie inchis dar cum legea este ptr smecheri va ramane in libertate

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Huidu, cercetat pentru ucidere din culpă
Pagina a fost generata in 0.2714 secunde