Accidentul lui Șerban Huidu/ Expertiza tehnică va fi gata în martie

659
Accidentul lui Șerban Huidu/ Expertiza tehnică va fi gata în martie - serbanhuidu16255870087778900-1328112347.jpg

Articole recomandate

Costul expertizei tehnice în cazul accidentului rutier provocat de fostul realizator TV Șerban Huidu, soldat cu trei victime, a fost plătit în cursul lunii decembrie 2011, urmând a fi efectuată în termen de 80 de zile, informează Biroul de presă al Parchetului instanței supreme, potrivit Mediafax.

Șerban Sebastian Huidu este acuzat de ucidere din culpă (trei victime), în urma accidentului de circulație petrecut pe raza localității Timișul de Sus, județul Brașov.

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție informează că în acest caz "s-a dispus efectuarea unei expertize tehnice privind împrejurările în care s-a produs accidentul rutier. Obiectivele expertizei dispuse au avut în vedere inclusiv cererile formulate de aparținătorii victimelor".

"În cadrul efectuării acestei expertize s-au desfășurat activități care au inclus și un experiment judiciar, ce a avut loc în cursul lunii ianuarie 2012 la locul producerii accidentului, la care au participat reprezentanți ai părților implicate și apărătorii acestora. Expertiza dispusă urmează a fi efectuată în termen de 80 de zile de la momentul achitării costului. În cursul lunii decembrie 2011 costul a fost achitat", precizează sursa citată.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov au făcut demersuri și au solicitat reducerea perioadei de timp necesară efectuării expertizei în vederea realizării scopului de soluționare cu celeritate a cauzei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier în cartierul Km 5
Luni, 30 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier în cartierul Km 5
Pagina a fost generata in 2.4154 secunde