Video "Așa arăta depresia": Văduva solistului Linkin Park a publicat un filmuleț în care artistul apare alături de familie, cu doar câteva ore înainte să se sinucidă

705
Soția regretatului cântăreț Chester Bennington a publicat pe Twitter un clip video cu ultimele momente ale artistului înainte să se sinucidă, din dorința de a le arăta oamenilor că depresia "nu are un chip sau o stare".


Talinda Bennington, văduva solistului Linkin Park, a postat pe Twitter un clip în care a surprins ultimele momente aparent vesele din viața artistului, motivând că vrea să arate lumii "cum arată de fapt depresia". 


Chester Bennington apare râzând și pare că se simte excelent alături de familia sa, mâncând jeleuri, într-un filmuleț de 40 de secunde. "Așa arăta depresia pentru noi cu numai 36 de ore înainte de moartea lui. Ne-a iubit atât de mult, iar noi l-am iubit la fel", a scris Talinda Bennington pe Twitter.



La numai 36 de ore de la momentele fericite surprinse în filmuleț, Chester Bennington, tatăl a șase copii, s-a sinucis. "Următorul meu tweet este cel mai personal pe care l-am postat vreodată. Postez asta pentru a vă arăta că depresia nu are un anume chip sau o anume stare", a scris Talinda înainte să posteze filmulețul pe Twitter.

Cu o săptămână în urmă, fiul lui Bennington, Draven Bennington (15 ani) a postat, de asemenea, un clip video filmat pentru Suicide Prevention Week, în care îndeamnă persoanele care se confruntă cu depresia sau cu probleme de sănătate mintală să povestească prin ce trec, să-și exprime stările și trăirile, în așa fel încât să poată fi ajutați. "Vreau să fac o promisiune și anume că, în momentul în care mă voi simți trist, voi trece printr-o depresie sau pur și simplu voi avea o perioadă grea, o săptămână, o lună sau un an, voi vorbi cu cineva înainte de a mă gândi să-mi fac rău mie însumi și provoc pe toată lumea să facă la fel, să se ajute astfel pe sine, nu să se rănească", declară adolescentul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1084 secunde