Au fost desemnați câștigătorii Festivalului "Dan Spătaru"

498
Au fost desemnați câștigătorii Festivalului
Cea de-a cincea ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară Românească "Dan Spătaru" a ajuns, duminică, la final. Timp de două seri, au urcat pe scenă interpreți din toate colțurile țării, precum și o concurentă din Republica Moldova.
Trofeul celei de-a cincea ediție a festivalului a ajuns la Alin Ignat, din Alba Iulia, care a interpretat melodiile "Spune-mi cine" și "Tu nu vezi cerul". Premiul I a fost obținut de Cristian Sanda din Craiova, premiul II i-a fost acordat Rodicăi Tudor din Mărgineni, iar locul III pe podium a fost ocupat de Minodora Dediș din Galați.
De asemenea, au fost acordate și premii speciale: premiul Radio Vacanța a fost obținut de Georgiana Rusu, premiul organizatorilor i-a revenit lui Andrei Ciobanu, premiul Radio Constanța a fost adjudecat de Irina Gorga, premiul de popularitate "Dan Spătaru" a ajuns la Sali Levent, iar premiul Revista Actualitatea Muzicală i-a fost acordat Marcelei Scripcaru. Totodată, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov a oferit două premii interpreților Mica Alexandru și Mareș Pană. Premiul juriului i-a fost acordat Nicoletei Țicală, iar premiul Arhiepiscopiei Tomisului a ajuns la Ioan Man, din Mediaș.
Soția regretatului cântăreț, Sida Spătaru, a primit, la rândul ei, o distincție specială acordată de organizatori și dedicată lui Dan Spătaru, constând într-o plachetă de aur care va sta pe biroul la care lucra artistul.
Recitalurile ultimei seri a festivalului au fost susținute de Raoul și Mirabela Dauer.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7946 secunde