Constănțenii au pus aur și argint în "Cupa României" la tenis de masă

653
Constănțenii au pus aur și argint în
Echipele constănțene de tenis de masă au cucerit două medalii, aur la feminin și argint la masculin, la "Cupa României" pentru seniori, întrecere care s-a desfășurat la Constanța.
Fetele, reprezentantele LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul și multiple campioane interne, s-au impus cu trei victorii: 5-2 cu Tehnopres Iași (locul doi), 5-1 cu Hidroconstrucția Slatina (locul trei) și 5-0 cu CSS-LPS Slatina (locul patru). Antrenorii Viorel Filimon și Liliana Sebe le-au avut în concurs pe Cristina Hârâci, Ana-Maria Sebe și Ioana Ghemeș.
La masculin, Constanța a evoluat cu două echipe, Tenis Masă Constanța și LPS - Farul, prima formulă cucerind medalia de argint, după ce a cedat la mare luptă (4-5) în finala cu ACTT București. La constănțeni nu a evoluat Andrei Filimon (accidentat), jucând în schimb Alexandru Cazacu, Cristi Grigore și Bogdan Simion.
LPS - Farul a ocupat în final locul 5-6, după două victorii (5-1 cu Tg. Secuiesc și 5-2 cu Pristavu Câmpulung Muscel) și o înfrângere (0-5 cu TM Constanța). Din echipă au făcut parte Lucian Munteanu, Tiberiu Marga și Sedan Orazali.
Altfel, între 7 și 10 octom-brie, la Buzău se desfășoară Campionatul Național pe echipe și la individual, re-zervat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 10 ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Septembrie 2010
Stire din Sport : Turneu de tenis pentru amatori la Mamaia
Pagina a fost generata in 1.0108 secunde