Bahmu vrea să facă sărbătorile cu Prigoană

675
1
Bahmu vrea să facă sărbătorile cu Prigoană - bahmu-1355331635.jpg
Mai sunt câteva zile până la vacanța de sărbători, iar majoritatea românilor și-au făcut deja programul pentru această perioadă. Nu însă și Adriana Bahmuțeanu, care știe că își va petrece vacanța de iarnă alături de cei doi copii ai săi, Maximus (5 ani) și Eduard (2 ani), dar nu știe încă și unde anume. 


Curios este faptul că, în ciuda războiului pe care îl poartă cu Silviu Prigoană, Bahmu este tentată să lase de la ea și, spre binele și fericirea micuților săi, să accepte orice ofertă venită din partea soțului ei de care s-a separat în urmă cu patru luni.

"Dacă Prigoană o să mă anunțe că vrea să ia băieții de sărbători și să îi ducă la munte, la schi, îi las. Dar nu merg singuri, ci cu mine. Eduard, care are doar doi anișori, este prea micuț ca să stea mai multe zile departe de mine. Prigoană să aranjeze tot pentru ei, iar eu îi urmez în stațiune. Îmi iau cameră la hotel, o plătesc din banii mei și ne împărțim timpul. El stă ziua cu Maxi și Eduard, iar eu dorm noaptea cu ei. Nu ar avea treabă cu mine. Totul ca să le fie bine copiilor și să simtă și ei că e vacanță. Maxi știe să schieze, dar anul acesta nu am apucat să îl duc nicăieri", a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru cancan.ro.

Zilele trecute, de ziua lui Eduard, politi-cianul a organizat o petrecere  micuță în cinstea acestuia, iar Adriana i-a luat micuțului un tort separat. 


Comentează știrea

Șontorogu'
13 decembrie 2012
Revelion șic !

Drăguțo, dacă refuză Prigoană, nu vrei să facem sărbătorile împreună ??. Nu o să-ți pară rău că și eu am un picior de lemn.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5253 secunde