"Bărbații care bat femeile sunt nemernici și lipsiți de masculinitate"

1396
Actrița Mădălina Drăghici s-a alăturat campaniei "Durerea nu este iubire", inițiată de Acasă TV, ce-și dorește adoptarea unei legi speciale, care să pedepsească violența fizică.

Mădălina Drăghici crede că bărbații care-și agresează partenerele de viață sunt niște lași, care merită aspru pedepsiți.

"Ei prin agresivitate își dovedesc orice altceva mai puțin supremația, își dovedesc nemernicia, își dovedesc neputința de a lua atitudine în alt mod. Mi se pare josnic pentru acel bărbat care apelează la așa ceva, nu mi se pare nimic mai lipsit de masculinitate, de tărie, de putere decât să faci asta", a declarat actrița pentru Acasă TV, precizând că, în opinia ei, violența fizică nu ține cont de starea socială.

"Bărbați, oameni de afaceri, oameni foarte respectați, dacă îi vezi îți scoți pălăria în fața lor și totuși acasă își bat nevestele. Asta dovedește că natura violentă nu ține de inteligență, într-ade-văr cred că este mult mai probabil ca un alcoolic de la țară, care dă cu sapa, după care bea o gură de țuică să se ducă și să-și bată nevasta, dar am auzit de bărbați inteligenți, cu carieră care fac lucrul acesta", a spus aceasta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 13 Decembrie 2011
Stire din Monden : "Singurătatea mă omoară"
Pagina a fost generata in 2.4252 secunde