Studiu online despre sex

Bărbații preferă femeile mai plinuțe, iar femeile citesc povești de dragoste despre homosexuali

1374
Bărbații preferă femeile mai plinuțe celor subțirele și găsesc că picioarele lor sunt sexy, iar femeilor le place să citească despre povești de dragoste între doi bărbați. Aceasta reiese dintr-un studiu online recent.
Cercetătorii au reușit, în sfârșit, să descifreze cele mai adânci dorințe sexuale ale oamenilor - uitându-se numai la ceea ce tastează pe Google. Ei au verificat un miliard de căutări cu temă sexuală din întreaga lume și au aflat pe ce dau click utilizatorii atunci când nu îi vede nimeni.
Descoperirile au fost publicate într-o carte intitulată "A billion wicked toughts" ("Un miliard de gânduri rele"), scrisă de Ogi Ogas și Sai Gaddam. Cei doi speră că astfel vor demonstra că nu există devianțe sexuale din moment ce nimic nu este considerat ieșit din comun.
Studiul este considerat de mulți experți în domeniu drept o analiză completă a dorințelor sexuale umane. Printre descoperirile făcute se numără și aceea că bărbații care nu sunt homosexuali preferă femeile mai plinuțe în locul celor mai subțirele și consideră picioarele foarte sexy. De asemenea, privesc deseori imagini cu femei mai în vârstă și cu transsexuali. Între timp, femeilor le place să citească și să urmărească imagini despre poveștile de dragoste dintre doi bărbați, dar numai atunci când este accentuată latura emoțională și nu sexul. Atât bărbații homosexuali cât și cei normali preferă aceleași părți ale corpului: piept, fund și picioare.
Doctorii consideră că studiul și rezultatele sale îi ajută pe pacienți să înțeleagă că sunt normali și nu au înclinații sexuale perverse, când, de fapt, sunt chiar comune. De asemenea, experții consideră că faptul că accesul la pornografie pe internet ar putea duce la o creștere a libido-ului atât la femei cât și la bărbați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 29 Aprilie 2011
Stire din Monden : Dana Rogoz a dat foc la casă!
Joi, 28 Aprilie 2011
Stire din Monden : Cristi Borcea divorțează
Pagina a fost generata in 2.2347 secunde