Bianca a făcut circ la "Serviți, vă rog!". Dezvăluiri bombă din culise!

2541
2
Bianca a făcut circ la
Bianca Drăgușanu va fi una dintre prota-gonistele emisiunii "Serviți, vă rog!", ce se anunță de pe acum un mare succes. Și asta pentru că show-ul făcut acolo de asistenta TV, Nea Marin și ceilalți trei participanți a fost total.

Alături de Bianca, celelalte trei vedete care au lucrat la circ au fost Victoria Blochină, cunoscută ca Vica lui Pițurcă, Augustin Viziru și actorul din "State de România", Octavian Strunilă. Ei au avut responsabilitatea de a hrăni, spăla și pregăti pentru un spectacol de circ animale ca: șerpi, crocodili, pinguini, piranha, porci spinoși, pelicani, un uliu, un hipo-potam și un leu de mare. Dacă Vica, Augustin și "Stiven" au încercat să-și intre în rol și să respecte sarcinile impuse de Nea Marin, Bianca a făcut numai pe dos, deși a fost cea mai plătită, cu 5.000 de euro, pentru trei zile de filmare. "Când Nea Marin îi dădea o sarcină, ea zicea mereu: «Nu vreau să fac». Iar dacă el insista, ea nu se lăsa: «Da, da’ vezi să nu fac eu ce zici tu!». A refuzat să intre în cușca crocodililor să facă un pic de curățenie, iar de șerpi nici n-a vrut să audă, avea oroare de ei. Abia se certase cu Cristea atunci și vorbea ore în șir cu el la telefon. Se închidea în rulotă și începea cearta. Când mai ieșea de acolo, mai mult se făcea că muncește", povestește un martor ocular. "Într-o zi, a pus-o Nea Marin să curețe scaunele din sala de spectacol și, când i-a reproșat că nu a îndeplinit sarcina, s-a enervat și a aruncat cu nisip pe ele", este o altă dezvăluire. Dar toată această atitudine s-a întors în defavoarea ei. "Într-un final, când și-a dat seama că nu făcuse mai nimic, a acceptat să urce pe candelabru, să-l șteargă de praf, dar Nea Marin îi întinsese o capcană. I-a luat scara și a lăsat-o acolo sus aproape o oră, timp în care Bianca a urlat și a înjurat încontinuu", a mai povestit martorul ocular pentru Cancan.

Comentează știrea

nelu
3 august 2012
pfff

bianca e prota-gornista...

Adrian
8 august 2012
Adevaratul pret ;)

Textul din articol unde apare 5000 E chiar mi-a confirmat concluzia pe care am avut-o in urma cu cateva zile dupa ce am citit intamplator in cancan sau cv de genu' un alt articol de presa in care spunea ca a fost platita cu 2000 de euro.Vazand asta i-am ironizat putin pe acei mincinosi naivi pentru ca eram sigur ca a fost platita dublu sau mai mult ca altfel nu venea la Serviti va rog.Fiind in vacanta nu avea rost sa isi ocupe timpul de 3 zile pt bani putini ;).Acum sunt convins ca asta e pretul real :))PS:Sunt unul dintre spectatorii circului Aquatico informati de catre Bianca ''cand era in slujba''.Pacat ca am primit vestea printr-o ruda ca eu eram la sala.As fi vrut sa schimb doua vorbe cu ea,dar cand am fost la spectacol mi s-a intamplat cv aiurea...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Iunie 2012
Stire din Monden : TVR renunță la Dan Bittman
Pagina a fost generata in 0.7562 secunde