Bianca Drăgușanu l-a scos din minți pe Botezatu

1205
Bianca Drăgușanu  l-a scos din minți pe Botezatu - biancadragusanu-1311084456.jpg
Cu toții știm care este atmosfera de pe litoral: mai stai la plajă, mai cumperi un porumb fiert, mai faci poze cu o maimuță/papagal/cămilă în lesă, iar timpul trece fără să-ți dai seama. Cam aceeași atmosferă a fost de curând și pe litoralul turcesc, unde s-au desfă-șurat filmările emisiunii "Burlăcița", ce o are ca protagonistă pe frumoasa Bianca Drăgușanu.

Cătălin Botezatu a simțit cel mai bine această atmosferă de vacanță, deși se află în Turcia "în interes de serviciu", în momentul în care filmările au fost întrerupte din cauza sexy-asistentei lui Dan Capatos, care a început să ofere autografe pe plajă și să facă poze cu turiștii, lăsând întreaga echipă de filmare și pe ceilalți concurenți din emisiune în așteptare.

Atitudinea de divă a Biancăi l-a nemulțumit pe creatorul de modă, care a luat atitudine:

"Mișcă-ți fundul odată și vino să defilezi, că te așteptăm cu toții. Fii pro-fesionistă!", a țipat Bote la Bianca, exasperat de purtarea acesteia.

Se pare ca relația dintre cei doi nu mai funcționează ca altădată. Surse din echipa de filmare au dezvăluit că cei doi nu-și vorbesc în afara filmărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6723 secunde