Bianca despre Bote: "E foarte greu să-l mulțumești"

517
Bianca despre Bote:
Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu formează din nou un cuplu - dar doar pentru a colabora la show-ul de televiziune "Burlăcița", emisiunea în care roșcata își caută jumătatea.
Bianca a dezvăluit că de obicei nu sunt probleme în colaborarea lor, însă câteodată designerul vestimentar pare mult prea greu de mulțumit: "Cătălin Botezatu este un profesionist desăvârșit în tot ceea ce face. În momentul în care acceptă un proiect se implică sută la sută. Din aceste motive, colaborarea cu el nu poate fi decât bună. Poate că sunt prea rece, câteodată prea dură. Cătălin este un perfecționist și este foarte greu să-l mulțumești. Câteodată cred că niciodată nu va fi mulțumit", spune ea.
În replică, Botezatu o critică și el pe Bianca, spunând despre fosta sa iubită că s-a schimbat foarte mult din cauza celebrității: "Bianca s-a schimbat pentru că sfidează oamenii, pentru că a năucit-o celebritatea, este dependentă de ziare, de presă, uită că toți ajungem undeva în urma unui drum pe care trebuie să-l parcurgem cu niște etape, fără să sărim etapele acelea. Este ușor superficială, este foarte influențabilă, ceea ce este foarte rău, nu ia decizii calculate, foarte bine gândite. Și cred că, poate, faptul că este singură o face să se înconjoare de oameni de o calitate îndoielnică" , a spus Cătălin, potrivit ziarului Libertatea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Iulie 2011
Stire din Sănătate : Cum ne protejăm părul vara
Pagina a fost generata in 0.4522 secunde