Cabral, despre rezultatele la BAC: "Părinții elevilor sunt vinovați"

808
1
Cabral, despre rezultatele la BAC:
Prezentatorul emisiunii "Poveștiri de noapte", de la Acasă TV, Cabral Ibacka, crede că vinovați pentru rezultatele catastrofale înregistrate la Bacalaureat 2011 sunt părinții absolvenților de liceu.
"Eu am urât școala din toată inima mea de copil! Nu mi-au plăcut decât câteva materii, și astea datorită profesorilor pe care am avut norocul să-i am. Am chiulit cât am putut de mult, am învățat cât de puțin s-a putut, am făcut cât de multe tâmpenii am putut să fac.
Dar când spun «cât am putut de mult» nu era vorba de putința mea ci de cât mă lăsau ai mei. Pentru că părinții mei, oricât de ocupați ar fi fost, își făceau timp atât pentru un drum la școală cât și pentru ciomăgeala ulterioară. Unde vreau să ajung? Vorbind despre situația catastrofală dezvăluită de BAC-ul lui 2011, oricât ar purta din vină sistemul, profesorii sau curenții ascendenți din Dobrogea, vina este purtată și de părinți.
Și spun asta ca absolvent de școală generală și de liceu… cu forța. Dacă era după mine cred că stabileam un nou record negativ, primul elev care a luat 0 (zero) pe linie la toate examenele. Dar n-a fost după mine, slavă Domnului! Că la mulți ani după ce-am terminat liceul am ales să fac o facultate, și-apoi și un master, alea au fost deciziile mele.


Comentează știrea

admirator
6 iulie 2011
are dreptate

Vinovati de catastrofa sunt parintii si elevii. Primii nu au supravegheat copii (eventual le-au dat bani pentru mita sau licee particulare, crezind ca asta este datoria lor) iar elevii nu au invatat. Trebuie schimbat sistemul valoric. Chair daca il injura pe ministru, acum. Mai tirziu, tara ii va fi recunoscatoare!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5644 secunde