Bianca Drăgușanu riscă să nu fie plătită pentru "Burlăcița"

1128
Bianca Drăgușanu riscă să nu fie plătită pentru
Pentru că prestația ei din show-ul "Burlăcița" nu i-a prea satisfăcut pe producători, dar nici pe concurenți, este posibil ca Bianca Drăgușanu să se trezească că a muncit degeaba la filmările emisiunii.

Vedeta TV a încălcat regula-mentul în momentul în care s-a întâlnit cu Adrian Cristea, astfel că șefii săi se gândesc s-o priveze de onorariul promis, ce depășește suma de 10.000 de euro.

Potrivit unor surse, Cătălin Botezatu încearcă să rezolve problemele Biancăi, deoarece el este cel care și-a pus obrazul pentru ea și a propus-o în show.

Mai mult de atât, se pare că nici job-ul de asistentă a lui Dan Capatos nu mai este atât de sigur. În același timp, Capatos l-ar fi avertizat pe Botezatu că Bianca Drăgușanu nu va face față cu brio rigorilor show-ului "Burlăcița", dar designerul încă încearcă să salveze aparențele.

"Eu mi-am dorit să rămân prieten cu ea, dar nu se poate. Părea o persoană prietenoasă, dar nu este deloc așa, căci avea aere de su-perioritate față de toată lumea și față de noi, concurenții, și față de membrii echipei de filmare. Ea trebuia să joace un rol în această emisiune și nu s-a descurcat. Noi am fost foarte supărați când stăteam la zece centimetri de ea, iar ea era preocupată să dea sms-uri. M-am uitat în telefonul ei și erau mesaje de dragoste, «Mi-e dor de tine», chestii dintr-astea. Ne ignoră, pur și simplu, și nici nu a știut să aprecieze toate eforturile noastre", a declarat Andrei Jilavu, unul dintre concurenții eliminați. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 August 2011
Stire din Diverse : Programul Galei HOP
Pagina a fost generata in 0.3187 secunde